Loading...

Uncategorized

She believed she could, so she did!

Geachte relatie,

Met heel veel blijdschap en trots, presenteer ik u de nieuwe website van mijn bedrijf Qarah Juridisch Advies & Coaching. Qarah is een Hebreeuws woord, dat betekent: ”right place, right time”. Ik ben de mening toegedaan dat zodra jij op de juiste tijd op de juiste plek bent, je niet alleen de mooiste connecties kunt maken voor jezelf maar ook voor jouw bedrijf of organisatie.

Ik zal in het kort iets over mezelf vertellen. Ik ben geboren in Rotterdam en ben opgegroeid in Paramaribo, Suriname. Ik heb Notarieel Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en heb gewerkt in het notariaat, de psychiatrie en de advocatuur.  Na 10 mooie jaren wilde ik mijn kennis en expertise inzetten en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Mijn passie is om ondernemers en particulieren te motiveren om verder te kijken dan bestaande kaders zodat ze hun doelen kunnen bereiken. Mijn slogan is ” When the vision is clear, the results will appear ”.

Qarah Juridisch Advies & Coaching heeft de ambitie om uit te groeien tot een stabiele organisatie waar ondernemers en particulieren hoogwaardige dienstverlening kunnen genieten. Daarnaast kan ik ook de expertise van andere professionals inzetten waarmee ik samenwerk. Mijn werkterrein zal gefocust zijn op Nederland, Suriname en andere landen. Reizen is voor mij helemaal geen probleem 🙂

Een van mijn passies is netwerken. Door goed samen te werken kun je elkaar tot ongekende hoogte brengen. Ik kom graag in contact met professionals, bedrijven of organisaties die een affiniteit hebben met mijn werkgebied.

Naast het delen van mijn professie lever ik ook mijn bijdrage op maatschappelijk en charitatief gebied.

U kunt gerust een kijkje nemen op de rest van de website.

Ik kijk er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Jovanka Pigot